четвъртък, 27 февруари 2014 г.

Брауни с маршмелоу




100 гр. масло
200 гр. натурален шоколад 
4 яйца 
250 гр. фина захар
100 гр. брашно 
1 ч.л. бакпулвер
30 гр. какао
около 130 гр. едър маршмелоу
 



Шоколада и маслото се разтапят на водна баня.
Яйцата се разбиват със захарта.
Към разбити яйца се добавят разтопеният шоколад, брашното, бакпулвера и какаото.
Готовата смес се изсипва в квадратна форма  20 /20 см. и се пече на 200 градуса в предварително загрята фурна за около 25 минути.

След като браунито изстине, отгоре се нареждат парченцата маршмелоу и се запича на фрила за около 3 минути / докато леко покафенее/.



 





Няма коментари:

Публикуване на коментар