понеделник, 27 май 2013 г.

Бяла Сангриа с диня и череши





 



2 1/2 ч.ч. парченца диня / приблизително с диаметър колкото бирена капачка/
1 1/2 ч.ч череши /приполвени и без костилки/
2 лайма, тънко нарязани
1 лимон, тънко нарязан
750мл. бяло вино
100мл. бял ром*/ по желание/
50гр. пудра захар / предварително разтопена в малко топла вода/
* При сервиране ако желаете може да разредите с малко лимонова сода









В голям съд поставяте динените парченца,черешите и пудрата захар. После добавяте резените лимони и лайм, и отгоре изливате виното и рома*. Покривате съда и го оставяте в хладилник за 4-5 часа. При сервиране, ако желаете добавете няколко бучки лед. Наздраве :)



Няма коментари:

Публикуване на коментар